Segmen Blogwalking by Miss Kepeng




Assalamualaikum and hai semua!

Rasanya masih belum terlambat untuk kepeng wish HAPPY NEW YEAR :P
Buat julung kalinya kepeng nak anjurkan SEGMEN BLOGWALKING

Disebabkan ramai followers kepeng yang dah tak aktif, so kepeng nak mencari blogger yang masih aktif dalam dunia blogging ni, sambil-sambil tu korang pun dapat manfaat jugak untuk blogwalking ye dok?
Boleh gak naikkan followers tu..

Syarat-syarat penyertaan:

1. Mestilah kena FOLLOW blog penganjur ni, hihihi (tak malu betul,nanti kepeng follow korang balik)

2. Buat entry yang bertajuk " Segmen Blogwalking by Miss Kepeng "

3. Copy Paste Banner atas ni dan back linkkan ke entry segmen ni.

4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu 

5. Publish dan letakkan link entry korang di ruangan komen entry segmen ini.


Penyertaan akan tamat pada 5 Feb 2018
Kepeng akan update senarai perserta segmen blogwalking ni supaya korang mudah nak buat kerja :P

SENARAI PESERTA