Tuan Tanah !


MEET THE BOSS!


Nama : Najwa Nuroni Harun
Berumur 20 tahun dan saya masih muda serta cun! *ehh,taksuka? dah pegi jauh-jauh*
i'm the youngest one in my family (bongsu yang tak manja pun --')
stay in Alor Setar, KEDAH DARUL AMAN baq hanggg!!
wanna to meet or dating with me?? noooo!!! *mak tak bagi*
tersangatlah obses dengan si syed syamim tuu..he is awesome...*pernah meet dia dalam         mimpi..
my status?? in RELATIONSHIP





love to sleep...*eley,kau pun same kan?tau dahh

Dislike perempuan gediks,aku gediks takpe!!
when i'm not in mood, i will kill you!!!
wanna be a photographer *kumpul duit beli nikon*
always bemuhasabah diri sampai lebam mata *menangis bila teringat kisam silam...
i want to meet SYED SYAMIM..erghh..please laaa...nakk sangat jumpa dia..hmmm..
melting bila tengok picture SYED SYAMIM...
orang cakap aku macam tasha mansyahar..really??*gosok-gosok mata*
i love my parents very damn much!!! *thanks mak & abah because bersabar untuk                   membesarkan wawa..love you!
<3 like to eat "bihun tomyam" *kau kasi 10 mangkuk pun aku boleh telan lagii.... 



 Sejarah Belog 



 Belog ni ditubuhkan pada tahun 2010*aku form 4* Sejak stay kat asrama, macam2 aku nak      kongsi.. Nak share dekat kawan, nanti diorang menyampah pulak, so, terbina laa belog yang      serba kekurangan ni..

Aku mula aktif ber'blogging' pada tahun 2014... hehe.. tahun ni lah..

Aku mula mendoodle awal tahun 2014..

Belog ni Random (Personal Diary+Doodle+Tips+Tutorial)

 Header (Doodle perempuan pegang teddy bear) ilham dari bro Zack Hoya & Qaiyum *Thanks      both of you^^



5 comments:

  1. Ya mmg hampir sama dngn tasha manshahar. Ingatkan betul2 dah blogger friend dengan dia. rupanya hanya mimpi. cehhh.hihi.gurau :p

    ReplyDelete
  2. Salam, cute doodle2 adik :) akak x pandai lukis :(

    ReplyDelete